ca

Yoga Contemporani

L’Escola de Yoga Contemporani és una Associació que té com a objectiu impartir classes de Yoga amb una nova filosofia. Destinat a un públic més ampli i adaptat a la situació actual.

Classes presencials i online

Aquestos són els horaris de les classes que impartim setmanalment de ioga, pilates i TaiChi. Per a més informació podeu consultar amb nosaltres.

Guillermo: 677 193 352  Elena: 677 253 605

Horaris presencial i en línia

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous
9:05 -10:05 YOGA SUAU presencial/en línia YOGA SUAU presencial/en línia 9:05 -10:05
10:05 -11:05 YOGA presencial/en línia YOGA presencial/en línia 10:05 -11:05
17:30 -18:45 YOGA presencial/en línia 17:30 -18:45
19:00 -20:15 YOGA presencial/en línia PILATES presencial/en línia YOGA presencial/en línia PILATES presencial/en línia 19:00 -19:55
20:30 -21:45 YOGA presencial/en línia YOGA presencial/en línia YOGA presencial/en línia YOGA presencial/en línia TAICHI presencial 20:05 -21:20

+info:  Guillermo  677 193 352  / Elena 677  253 604

Quotes mensuals

CLASSES EN LÍNIA

27 €/mes accés a totes les classes 17 €/mes una classe setmanal

CLASSES PRESENCIALS

YOGA TAICHI YOGA SUAU PILATES
36 € 31 € 33 € 2 dies/setmana
24 € 24 € 21 € 23 € 1 dia/setmana

Possibilitat de combinar presencial  i en línia.
36 € una sessió presencial i accés a tots els horaris en línia.

Vacances iòguiques

Aquest estiu pots gaudir d’unes vacances molt saludables, amb activitats en la natura i pràctiques de cultiu interior, en un entorn especialment propici, la Vall de Benasc (Pirineu Aragonés).

Una setmana per a deixar-se portar amb tot organitzat, desplaçaments, menjades, estada, activitats, rutes de muntanya…

Del 3 al 10 de juliol.

Descripció d’un dia tipus: despertar-se envoltats de muntanyes i prats pirinencs, en una casa senyorial del segle XVI, practicar ioga i meditació, desdejuni saludable, ruta de muntanya, dinar saludable, descans, pràctica de TaiChi en la natura, passeig per l’entorn, sopar saludable…

Ah, i sempre amb total llibertat de respectar els teus ritmes i accedir a allò que et vinga de gust o no en cada moment.

Estada en Casa Mingot (casa senyorial del S.XVI a Anciles www.casamingot.com; https://www.facebook.com/casamingot)

Preu de tot inclòs: 800 €

Curs de Creixement Personal i Autogestió

Presentació del curs: CCPA PRESENTACIÓ (YouTube)

El “Curs de Creixement Personal i Autogestió” és un títol propi que correspon al primer any d’una formació.

En el primer any s’assenten les bases conceptuals i tècniques perquè l’alumne tinga un mapa complet sobre ell mateix i puga desenvolupar-se de forma independent.

Consta de nou seminaris, un al mes, d’octubre a juny impartits dissabte a la vesprada, més dos seminaris extra de reforç per a assentar les tècniques més importants, també dissabte a la vesprada.

El curs està enfocat perquè l’alumne adquirisca les tècniques i coneixements de forma que li permeten cultivar-se a si mateix amb absoluta autonomia. S’aborden els punts més importants de la persona, com és la gestió de les emocions, la gestió del procés de pensament, reconéixer l’estructura del seu propi ego, la identificació de creences limitants, tècniques de relaxació i atenció plena, entre altres. El curs està basat en el desenvolupament espiritual, això significa que no se centra a adquirir nous dogmes, sinó en descobrir el que és veritat per a u mateix segons el seu dictat interior. És un curs de base espiritual, però amb els peus molt en terra.

El llenguatge i els exemples utilitzats als seminaris són sempre propers i comprensibles per a qualsevol persona. Encara que cada mes es faran propostes de cultiu personal diari que aniran progressant amb l’avanç del curs, l’alumne té plena llibertat per a adaptar la durada i dificultat de les tècniques segons les seues possibilitats.

El fet d’assistir als seminaris i pràctiques ja és una aportació realment positiva per a qualsevol alumne, però si vol aprofitar-se el curs, serà clau organitzar-se l’agenda per a disposar d’un mínim de 15 minuts diaris per al cultiu diari.

Per damunt de tot, al llarg del curs es promou una actitud de respecte a u mateix i amb la resta.

L’enfocament del  curs té dos opcions, la d’assistència i la d’aprofitament. Qui pretenga accedir en el futur a la formació “Facilitador al canvi”, serà imprescindible accedir al certificat d’aprofitament, per al qual es necessiten determinats requisits, especificats en la informació detallada del curs.