ca

Qui som?

La Magrana Eclèctica (que combina harmoniosament la diversitat) neix del nostre interès pel benestar de les persones i per la sostenibilitat del planeta. Per les cures cap als nostres cossos —de tots els seus aspectes—, i les cures cap a la vida que ens envolta, amb capes més properes i capes més llunyanes.

D’alguna manera, els productes que oferim són el resultat d’aquestes inquietuds barrejades amb una miqueta de creativitat, que sempre és important.

Un intent de compartir amb altres persones elements que ens ajuden a viure d’una manera més amable, senzilla i respectuosa, en benefici d’un tot, que sorgeix de la unió de cada molècula existent en aquesta terra, que és la nostra.

Cada producte és confeccionat amb molta cura, tant en l’elecció dels materials i teles, com en la seua combinació i composició. La majoria dels teixits elegits tenen el certificat OEKO-TEX, que garanteix que no contenen substàncies nocives, ni han sigut utilitzades en tot el procés de fabricació dels productes, amb la finalitat de maximitzar la seua salubritat i sostenibilitat. I les compreses en concret, estan confeccionades amb teles orgàniques amb certificat GOTS (Global Organic Textile Standard). Altres productes, com són la corfa d’espelta i el blat utilitzat per als zafus, rotllos cervicals, antifaços i saquets tèrmics, també són de producció ecològica.

També és molt important per a nosaltres aprofitar tot el possible els materials emprats per a la confecció dels productes, per tal de minimitzar els residus, que a més, són reciclats i gestionats d’una manera adequada. Actualment és una problemàtica molt greu l’enorme generació de residus per part de les grans fàbriques tèxtils, i encara que individualment no podem lluitar contra el seu efecte, sí que podem conduir-nos cap a un consum responsable, comprant només aquelles coses que necessitem i elegint productes elaborats d’una manera respectuosa amb el medi ambient durant tot el procés de fabricació.

Col·laboració amb l’Escola de Yoga Contemporani

Vaig descobir l’Escola de Yoga Contemporani en un moment de sensació de pèrdua en el camí, i des d’aleshores ha sigut i és un punt de referència on tornar per a tornar a mi. Un espai on descobrir noves maneres d’experimentar benestar d’una manera serena i sense les floritures a les que estem acostumades. Vaig començar fent ioga, però un ioga molt personalitzat, un ioga que naix de la sensibilitat més que d’una pràctica estructurada i rígida. I actualment em trobe descobrint les meravelles de la pràctica del TaiChi.

Només ficar un peu a les seues sales, ja es pot notar la pau i l’harmonia de les coses que flueixen sense cap mena d’impediment ni obstacle (Tōng Chàng). Entres, respires i de sobte tot està bé. Cuiden tant els espais com les seues sessions, tallers i cursos, donant-li importància a cada detall, però d’una manera natural, no forçada. L’Escola de Yoga Contemporani és per a mi una llar que em facilita l’accés a les capes més profundes del meu ésser, que em permet desconnectar per poder connectar.

Des de fa un temps, hem anat creant juntes els complements per a ioga, pilates, meditació i relaxació, en funció de les necessitats que observem i que ens expliquen les alumnes, amb l’objectiu d’afavorir la comoditat i l’accessibilitat a les pràctiques, així com per a una ampliació de les experiències.

És un plaer per a mi col·laborar amb l’Escola de Yoga Contemporani, perquè a més de ser unes persones precioses, fan una feina meravellosa.