ca

Política de privadesa

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: BÀRBARA LANCERO BELDA

Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats, mantenir comunicacions per a la consecució d’aquests i mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

Legitimació: Execució d’un contracte. Consentiment de l’interessat.

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció lamagranaeclectica@gmail.com

Informació addicional sobre Protecció de Dades

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: BÀRBARA LANCERO BELDA – NIF: 20497980N – Adreça postal: C/MARIOLA, 15, 46670 LA POBLA LLARGA – VALÈNCIA Telèfon: 608432315 – Correu electrònic: lamagranaeclectica@gmail.com

Amb quina finalitat tractem les seues dades personals?

En BÀRBARA LANCERO BELDA tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de prestar-li els serveis concertats, realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, mantenir comunicacions al voltant dels mateixos, així com l’enviament de comunicacions inclusivament per correu electrònic, per mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

Per quant de temps conservarem les seues dades?

Les dades es conservaran mentre no sol·licite la seva supressió, i en qualsevol cas, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seues dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seues dades:

Execució d’un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats.
Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre la nostra activitat en general.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seues dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en BÀRBARA LANCERO BLEDA estem tractant dades personals que els concerneixen, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguen necessaris per la finalitat que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, en els supòsits legalment establerts, tindrà dret a la portabilitat de les seues dades personals.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas BÀRBARA LANCERO BELDA deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera:

Enviant un correu electrònic a lamagranaeclectica@gmail.com o una carta a C/MARIOLA, 15, 46670 LA POBLA LLARGA – VALÈNCIA.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecte la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senta vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seues dades personals, especialment quan no haja obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.